AIK Boule:

Ungdomsboulens Dag

Har Stefan Ishizaki lika boulekänsliga händer som han har bollkänsliga fötter? Har Anders Gozzi ett hemligt trumfkort i bakfickan?

SENASTE NYHETERNA
AIK Boule:

AIK i finalspel i Sv Cupen/Dam

Efter en kämpainsats i kvalspelet 27-28 januari i Sundsvall, är AIK:s damlag en av åtta klubbar i Svenska Cupen/Dam:s finalspel. Finalspelet avgörs i Gottsundahallen i Uppsala, helgen 24-25 februari.

AIK Boule:

AIK Ungdomsboule tar hand om distriktets unga

Utbildade tränare och coola gästinstruktörer. Men framförallt en fast dag, tid och plats för distriktets unga att träffas, träna, spela boule och ta med kompisar till. Och det är gratis och utan krav på licens eller klubbmedlemskap. Bakom initiativet står AIK Ungdomsboule i samarbete med Stockholms Bouleförbund.

– Utan en fast samlingspunkt blir det svårt för ungdomsboulen att växa i Stockholm, säger Jonas Almquist, ordförande i AIK Boule.

AIK Boule:

AIK Boule satsar på Veteranlag

VeteranElitserien i Boule om fem år? Ja, det är målet för en av de satsningar AIK Boule gör inför 2018. Nu söker vi dig som vill vara med om att göra den resan.

AIK Boule:

Prova På-helg med AIK Ungdomsboule

Är du mellan 6 – 17 år och nyfiken på boule? Då är du välkommen till Liljeholmshallen helgen 21 – 22 oktober. AIK Ungdomsboule arrangerar då en Prova På-helg för alla boule-nyfikna barn och ungdomar i Stockholm. Naturligtvis är det gratis och klot lånar du på plats.

AIK Boule:

Ung stortalang till AIK Boule

Knappt har seriespelet hunnit avslutas, förrän boulens Silly Season sätter igång. Och redan nu kan AIK Boule presentera fyra intressanta nyförvärv. Däribland en av Stockholms mest lovande och ambitiösa unga talanger, som nu väljer klubben i sitt hjärta…

AIK Boule:

Antingen gör man som alla andra, eller så…

Antingen gör man som alla andra bouleklubbar i Stockholm, och då blir det som det redan är. På gott och ont. Eller så prövar man helt andra vägar och möjligheter, och kanske ritar om boulekartan på sikt. Det är vad vi har gjort i AIK Boule. Nu förbereder vi nästa steg.

Fler boulenyheter