AIK Friidrott

AIK Friidrott:

Fyra AIK:are näst bäst i Sverige

Inte mindre än fyra AIK:are är näst bäst i Sverige i sin klass. Kvartetten är Emilia Sjöstrand i tresteg, Vera Sjöberg på 1500m, Agnes Ekman i längd och Gustav Gahne på 400m. Här är alla AIK:are bland de 24 främsta i sin klass.

SENASTE NYHETERNA
AIK Friidrott, Agnes Ekman och Emilia Sjöstrand
AIK Friidrott:

AIK:s friidrottare rivstartade med medaljregn

AIK:s friidrottare rivstartade 2018 med ett nytt medaljregn! Våra fantastiska ungdomar tog tre guld, tre silver och tre brons under Örebro Indoor Games.

AIK Friidrott - klubbdagen 2017
AIK Friidrott:

Lyckad klubbdag med AIK Friidrott

Ett 60-tal svartgula friidrottare testade sina färdigheter när AIK Friidrott höll sin årliga klubbdag med fem-/fyrkamp i snabbt, högt och långt.

Gustav Gahne
AIK Friidrott:

Tre 100-åriga AIK-rekord slagna

I 105 år stod sig AIK:s klubbrekord på 400 meter, rekordet på 4×100 meter varade i 106 år och AIK:s bästa tid på 800 meter förblev oöverträffad i 107 år. Men nu har alla tre rekord slagits och nya AIK:are skrivit in sig i klubbens historieböcker.

AIK Friidrott
AIK Friidrott:

Fortsatta framgångar för AIK Friidrott

Framgångarna fortsätter för AIK:s friidrottsungdomar. Här är en summering av sommarens största händelser med bland annat medaljer i Världsungdomsspelen och USM och andra pallplatser i mängder, till och med på seniornivå!

Prins Daniels lopp 2017
AIK Friidrott:

Mängder av bilder från Hagaparken

I söndags ägde Idrottens dag rum i Hagaparken och AIK Friidrott ställde upp som arrangör av loppen Prins Daniels lopp och Hagaloppet samt med ett prova-på-tält. Nu finns det mängder av bilder från den lyckade dagen.

Hagaloppet 2017
AIK Friidrott:

Löparsuccé i Hagaparken

Närmare 1500 personer deltog i söndagens löparfest under Idrottens dag i Hagaparken. Vi tackar alla som gjorde dagen till en succé, såväl de som sprang, hjälpte till som funktionärer och alla andra som bidrog till en härlig inramning. Här är några bilder och resultat från Hagaloppet.

Fler friidrottsnyheter